onsdag den 13. oktober 2010

Sanouk mai (på dansk: "er det spas?")

Smider lige en lille opdatering med et par billeder, som jeg har taget undervejs, og som jeg synes havde et vist element af spas.


Pock ligament???? altså ledbånd fra grise eller? Spicy ;)


Fra Cobra village. Jeg kan absolut ikke lide det ansigtsudtryk han har, imens han putter python slangen ned i bukserne. Nogen skulle måske fortælle ham, at det egentligt ikke er ret imponerende det han laver, men nærmere lettere absurd og frastødende.. sheesus guy..


Den her er spottet i big C, som er det største supermarked herude. Hvis du bruger den får du en glad lille næse.. hvem ønsker sig ikke det?


Ham her gutten er spottet på en bytur. Synes satme han er rock n roll - langt garn, håndtegn, cowboy vest og.... plateau støvler.. whut the???



Men ok, ham her slår ovenstående med rekorder. Ved ikke helt præcist hvad han havde i tankerne, da han valgte "pink hitler" looket.

Fundet på markedet i Mukdahan. Kan måske være svært at læse det helt, men den siger: "Sheep Embryo element - deep whitening peeling cream - nature bright - CLEAN OUT HORNINESS" - på bagsiden er der tilføjet at den kan "clean out all horniness in 36 hours". Gad vide om det er den munkene bruger?


Billede fra midt Sakon Nakhon by på en cykeltur. Køerne stopper trafikken. Men dette er egentligt ikke et usædvaneligt billede, da det sker ret ofte.



Den her hængte på indersiden af toiletdøren på en pub.


Og det er her de fede piger køber tøj - enormt godt tænkt koncept-mæssigt. Hvordan får man lokket de kraftige piger til ens butik? Man kalder den da helt sikkert "fattygirlshop" :) Så er man da ikke i tvivl om hvad de forhandler. "Er du en Fed kvinde???? Så har vi tøj til dig"


En personlig favorit.... dette er grillspyd med.... hahahahaha... kyllingerøve :)
Der sidder 7 kylligerøve på hvert spyd og de går som varmt brød (eller røv). Imens jeg stod og ventede på mad kom der en gut og købte 4 af disse spid. Altså han købte 28 grillede kylligerøve :) snacky..
Jeg spurgte Phi A, om det var sådan noget som man godt kunne få lyst til. Altså hvis man sidder sådan en torsdag sidst på dagen på arbejde og overvejer hvad man skal have til aften... "mmmm jeg tror sgu jeg vil have grillet kylligerøv med en spandfuld ris til til aften.. det er nok det jeg har mest lyst til". Phi A havde aldrig selv oplevet dette scenarie.
Og så slog det mig også hvordan man egentligt skulle bestille denne ret på engelsk.... "mmmm I think I'll have.... do you have ass? I'd really like a piece of ass".. eller på godt skole engelsk "can I please have some chicken arses" ... jeg griner stadigt indvendigt, når jeg ser det her billede.


































1 kommentar:

  1. Arh har lige genset billederne efter vi snakkede sidst. Fårk det er langt ud - stort set det hele. Men clean out horniness ... hm, omvendt viagra?! Det lyder ikke tiltalende. Med mindre man VIRKELIG har et problem.
    Ser ud til at jeg kommer i november - ser frem til masser af kyllingerøv og til at møde pink hitler :)
    kh, Mikkel

    SvarSlet